Samenwerking met VDK Groep

GDS Bouwsystemen B.V. en VDK Groep B.V. zijn onlangs een intentie tot samenwerking met elkaar aangegaan.

VDK Groep B.V. is een landelijk werkend technische dienstverlener die is uitgegroeid tot topspeler in de installatietechniek met meer dan 3.600 medewerkers verdeeld over meer dan 80 bedrijven over heel Nederland.

Oprichter van VDK Groep is Frans van der Kolk. Hij heeft een unieke filosofie waarbij de klant centraal staat, alle bedrijven zelfstandig binnen de VDK Groep opereren en waarmee alle specialisme in de organisatie aanwezig is. Een totaalconcept waarbij de klant één aanspreekpunt heeft en alle werkzaamheden door eigen mensen gerealiseerd worden.

VDK gelooft in:

Sfeermeesterschap, plezier in het werk en geven elkaar complimenten;

Ondernemerschap, bedrijven en medewerkers krijgen zoveel mogelijk ruimte om te ondernemen;

Rentmeesterschap, te denken aan duurzaamheid en innovatie en draagt actief bij aan de regionale maatschappij.

De specialisatie in droge binnen afbouw en in de passieve bouwkundige brandpreventie van GDS Bouwsystemen B.V. sluiten perfect aan op de werkzaamheden van VDK Groep en biedt op deze manier nog meer continuïteit en flexibiliteit.

“Deze strategische en betekenisvolle samenwerking betekent voor GDS Bouwsystemen B.V. een zakelijke groei met innovatieve projecten en mogelijkheden. Wij kijken erg uit naar deze samenwerking en bouwen op deze manier samen met VDK Groep aan de toekomst” aldus Glenn Simon, directeur GDS Bouwsystemen B.V.

gds_vdk