GDS Bouwsystemen

Dé specialist in droge afbouw

GDS Bouwsystemen B.V. is een afbouwbedrijf gespecialiseerd in de droge binnenafbouw en in de passieve bouwkundige brandpreventie en heeft een landelijke dekking. De nadruk van de samenwerking met onze klanten ligt op het ontzorgen in plaats van belasten. Onze proactieve houding wordt door onze opdrachtgevers alom geapprecieerd. Niet op de laatste plaats kunnen wij u onze meerwaarde bieden door in een vroeg stadium te participeren vanuit de calculatiefase van een project tot de finale oplevering. Als een project is opgeleverd stopt onze verantwoordelijkheid niet, nazorgtrajecten met name in de bouwkundige brandpreventie is bij ons speerpunt.

Daarnaast heerst er bij GDS Bouwsystemen B.V. een no nonsense mentaliteit als het gaat om flexibiliteit, de golvende behoefte op de bouwplaats aan bouwpersoneel door onvoorziene bewegingen of overmacht kunnen wij vrijwel altijd op het juiste moment compenseren.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren op basis van uw wensen. Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer
073 – 522 00 88 of mail naar sales@gdsbouwsystemen.nl

Glenn Simon
Directeur