Nieuwe medewerkers

GDS Bouwsystemen blijft groeien en haalt mooie projecten binnen. Om dit allemaal goed te laten verlopen zijn we op zoek gegaan naar goede en ervaren medewerkers, en die hebben we gevonden! We hebben deze maand maar liefst 4 nieuwe enthousiaste medewerkers aangenomen.

Sam, uitvoerder.

Sam is 31 jaar en geen onbekende voor ons. Hij is begonnen als monteur en is door gegroeid naar de functie uitvoerder en heeft inmiddels al 6 jaar ervaring in de bouwwereld. Sam gaat zich met name bezig houden met de brandwerende projecten.

Naast zijn werk is Sam fanatiek als voetballer op de regionale velden. Sinds 9 maanden is Sam troste vader van zijn dochtertje Emily.

 

Lesley, uitvoerder

Lesley is 32 jaar en woon achtend in Hardinxveld-Giessendam en heeft zijn sporen in de afbouw wel verdient. Hij heeft inmiddels al 15 jaar ervaring opgedaan waarvan 6 jaar als voorman en gaat bij ons als uitvoerder aan de gang.

Lesley heeft 2 zoons van 4 en 6 jaar oud.

 

Sven, werkvoorbereider

Sven is met zijn 22 jaar de benjamin van GDS Bouwsystemen en heeft onlangs zijn studie Commerciële bouwkunde afgesloten. Toch heeft Sven al enige ervaring in de bouwwereld op mogen doen.

Naast zijn werk is Sven graag sportief bezig met padel en ook airsoft is voor hem een aangename bezigheid.

 

Riccardo, uitvoerder

Riccardo is met zijn 36 jaar een ervaren medewerker en heeft maar liefst al 18 jaar ervaring opgedaan in de afbouw. Ook Riccardo is begonnen als monteur en na de nodige ervaring steeds doorgegroeid om bij ons als uitvoerder aan het werk te gaan.

Riccardo heeft 3 meiden in de leeftijd van 8 (bijna 9), 10 en 11. In zijn vrije tijd geniet Riccardo van gezinsuitjes en houdt net als Sven ook van airsoft.

 

Wij heten Sam, Lesley, Sven en Riccardo van harte welkom en wensen ze veel succes!

sven